Wetenschappelijke studies en resultaten

In de loop van de tijd zijn er verscheidene studies en onderzoeken naar het effect van het Anodyne Posture Shirt™ gedaan, uitgevoerd in verschillende omstandigheden. Hier vindt u een selectie. We voegen constant nieuwe, relevante informatie aan het archief toe.

 

Positief effect bij chronische pijn

Een pilotproject onder patiënten met chronische pijn laat zien dat het Andoyne Posture Shirt™ een effectieve, ondersteunende functie kan hebben in het verbeteren van de lichaamshouding en het omgaan met chronische pijn. Het project is gebaseerd op onderzoek in een pijnkliniek die het Anodyne Posture Shirt™ al 3 jaar gebruikt om patiënten met chronische pijn te behandelen. Hier kunt u alles over het project lezen.

 

Effectief hulpmiddel voor stilzittende computergebruikers

Een wetenschappelijke studie die aantoont hoe effectief het dragen van het Anodyne Posture Shirt™ door stilzittende computergebruikers op korte termijn is. De studie toont aan dat het Anodyne Posture Shirt™ op korte termijn tot een verbetering van de ergonomie van de werkplek leidt. Bij gebruik van het Anodyne Posture Shirt™ voelden de werknemers zich minder moe en ervoeren ze een opmerkelijke verbetering van hun lichaamshouding, longfunctie en arbeidsproductiviteit. Hier kunt de complete studie inzien.

 

Effectief bij het voorkomen van sportletsel

De studie is gebaseerd op onderzoek naar de skisport en hoe blessures kunnen worden voorkomen met behulp van het Anodyne Posture Shirt™. De studie laat zien dat letsels eerder door spiervermoeidheid dan door een gebrekkige skiuitrusting veroorzaakt worden. De studie komt met de conclusie dat het Anodyne Posture Shirt™ kan bijdragen aan een betere houding, spiercoördinatie en lichaamsbewustzijn tijdens het skiën en daarom kan het bijdragen aan het voorkomen van ski-blessures. Hier kunt de complete studie inzien.

 

Hier kunt u alle bovenstaande en meer wetenschappelijke studies inzien: