De technologie achter Anodyne® houdingcorrigerende kleding

De technologie achter Anodyne® houdingcorrigerende kleding

Anodyne® is de enige verkoper van de originele houdingcorrigerende kleding met de unieke gepatenteerde NeuroBand™-technologie.  Bovendien staat de houdingcorrigerende kleding van Anodyne als enige in Europa die zowel FDA-goedgekeurd is als voorzien is van een CE-markering voor medische hulpmiddelen. De houdingcorrigerende kleding van Anodyne onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit, unieke ontwerp en de samenstelling van de materialen. Hier kunt u meer lezen over het ontwerp, de functies, registraties en wetenschappelijke studies die ten grondslag liggen aan Anodyne houdingcorrigerende kleding.


NeuroBand™-technologie

Functie en effect

Productmarkering en registraties

Van kinesiotape naar kleding

Wetenschappelijke resultaten

Anodyne houdingcorrigerende kelding

Unieke NeuroBand™-technologie

Anodyne® verkoopt het originele houdingcorrigerende Posture Shirt™. De vormgeving van het T-shirt berust op de unieke, gepatenteerde NeuroBand™-technologie, die is gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek naar de menselijke fysiologie. Het is ontworpen om de samentrekking en veerkracht van de spieren te weerspiegelen en zo een betere houding te bevorderen.

Lees meer

Anodyne NeuroBand tekvhnologie

Anodyne houdingcorrigerende kleding

Functie en effect

MMet de houdingcorrigerende kleding van Anodyne® neemt u op eenvoudige en ontspannen wijze een betere lichaamshouding aan en vermindert u spanning in nek, schouders en rug. Anodyne® houdingcorrigerende kleding zorgt ervoor dat u zich meer bewust wordt van uw lichaamshouding en kan zowel zittend, bv. op kantoor alsook onderweg of tijdens het werk of sporten gebruikt worden..

Lees meer

Productmarkering (CE) en registraties

Bij Anodyne® zijn we trots op onze productmarkering (CE) en productregistraties. Het is voor u als klant een garantie dat u in kwaliteit en goedgekeurde producten investeert.  Slechts één soort houdingcorrigerende kleding  is bij het  FDA (US Federal Food and Drug Administration) geregistreerd en is een CE-gemarkeerd medisch hulpmiddel, nl. de producten van Anodyne®.

Lees meer

Anodyne CE-gemarkeerd medisch hulpmiddel

Van kinesiotape naar kleding

Van kinesiotape naar kleding

Het Anodyne® Posture Shirt™ is geïnspireerd op de kinesiologie, die u misschien uit het gebied van de chiropractie, fysiotherapie of de sportwereld kent. Een behandelmethode die de spierfunctie corrigeert, de bloedcirculatie verbetert en rug- en nekpijn voorkomt en behandelt. Er zijn verschillende eigenschappen bij het gebruik van de tape die kunnen worden overgebracht naar de houdingcorrigerende kleding van Anodyne.

Lees meer

Wetenschappelijke resultaten

Onderzoek met het Anodyne Posture Shirt™ hebben onder meer aangetoond dat het zeker kan bijdragen aan een verbetering van de lichaamshouding en zo de pijn van chronische patiënten kan verminderen.  Een andere studie toont aan dat computergebruikers veel baat kunnen hebben bij het dragen van een Anodyne Posture Shirt™ en minder vermoeidheid ervaren, een betere houding aannemen en langer kunnen werken.  Hier kunt u de verschillende studies inzien.

Lees meer

Anodyne wetenschappelijke studies en resultaten