Gratis verzending ✓

Professionele hulp & klantenservice ✓

Gedocumenteerd effect ✓

30 dagen volledig retourrecht ✓

Hoe verlicht u rugpijn? Wij hebben dat voor u eenvoudig gemaakt!

Wilt u ook graag weten hoe u rugpijn verlicht? Er zijn veel mogelijkheden om iets aan spierpijn in de rug te doen, maar weinig van deze mogelijkheden zijn zo eenvoudig als de houdingcorrigerende kleding van Anodyne. Als u eraan denkt om de kleding elke ochtend voordat u de deur uitgaat aan te doen, dan bent u al zo goed als klaar. Spierpijn en -spanning in de rug kan zeer beperkend zijn in het dagelijks leven, maar daardoor is er des te meer reden om deze rugpijn te bestrijden.

Dus hoe verlicht u rugpijn? Het eenvoudige antwoord daarop is door te investeren in het Posture Shirt 2.0 van Anodyne als aanvulling op training en therapie. Het is een T-shirt met korte mouwen voor zowel mannen als vrouwen en het is ontworpen van hoogwaardig, flexibel en ademend materiaal. Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar met een rits, voor gebruikers met fysiologische beperkingen die daardoor moeite hebben om kleding over hun hoofd te trekken.

Anodyne® met gedocumenteerd effect

Onze producten hebben gedocumenteerd effect en er zijn uitgebreide gebruikersonderzoeken gedaan die u natuurlijk kunt inzien. Spierpijn en -spanningen in de rug - en andere pijn in de nek, schouders en onderrug - kan door gebruik van onze houdingcorrigerende kleding flink minder worden. We raden onze producten aan als aanvulling op een verder actieve levensstijl, om het beste en snelste effect te bereiken. Al met al is de filosofie achter de producten van Anodyne om bij te dragen aan het lichamelijk bewustzijn van de gebruiker.

"We gebruiken Posture Shirt 2.0 bij Sundhed med Mening om onze patiënten bewust te maken van hun eigen houding. Het product werkt goed, omdat het niet al het werk voor de patiënten doet, maar dient als een constante herinnering."- Simon Nielsen, fysiotherapeut, www.sundhedmedmening.dk

Het is niet eenvoudig te beantwoorden, hoe u rugpijn verlicht; die vraag kan op veel manieren worden beantwoord, omdat pijn verschillend wordt ervaren. Maar door het lichamelijk bewustzijn te vergroten en bewuster te worden van uw houding kan in sommige gevallen leiden tot minder of minder hevige spierpijn en spierspanningen in de rug.