Kies maat

Met een Posture Shirt de houding verbeteren: Anodyne®

Rechtop staan en zitten: wie een rechte houding heeft, ziet er niet alleen zelfbewust uit, maar heeft ook minder vaak problemen van spierspanningen. Toch kan het u juist bij lang zitten op kantoor of bij het sporten moeilijk vallen om permanent een rechte houding te blijven aannemen.


Gratis retourneren en ruilen

Professionele service

Gratis verzending bij aankoop van meer dan €59

60 dagen volledig retourrecht

Anodyne Posture Shirt på mand

Posture Shirt van Anodyne®: zorg heel eenvoudig voor een gezonde lichaamshouding

Een shirt van Anodyne® is speciaal gemaakt om rug, schouders en nek in een gezonde houding te brengen. Dit werkt via geïntegreerde neurobanden in het shirt die een lichte kracht uitoefenen. Het eenvoudige principe is gebaseerd op het gebruik van kinesiotape in de kinesitherapie en de topsport. Hier worden de tapes gericht gebruikt om het lichaam in een gezonde houding te brengen en om bepaalde spiergroepen te activeren. Van dit wetenschappelijk aangetoond effect profiteert u ook met een Posture Shirt van Anodyne®.
 

Houdingcorrigerende kleding: zo kan een Posture Shirt u ondersteunen

Een corrigerend shirt biedt de mogelijkheid om in het dagelijks leven zonder veel moeite op een gezonde houding te letten. Ook bij het sporten kan het Posture Shirt worden ingezet.

 

Het Posture Shirt in het dagelijks leven

Een Posture Shirt of een beha van Anodyne kunt u heel eenvoudig onder uw dagelijkse kleding dragen. Het materiaal van ons corrigerend hemd is transpiratieregulerend zodat er geen geurtjes ontstaan. Bij relaxt wandelen, bij zittende of staande activiteiten: het Posture Shirt zorgt overal en altijd voor een rechte houding.

 

Het Posture Shirt bij het sporten

In vele sporttakken is het belangrijk om een rechte houding aan te nemen en zo alle bewegingen correct uit te voeren. Een Posture Shirt kan hierbij ondersteunen. Bovendien is het compressieshirt er optimaal voor geschikt om bepaalde spiergroepen te activeren en zodoende te zorgen dat u fitter bent.

 

Toon collectie

Webwinkel