Gratis verzending ✓

Professionele hulp & klantenservice ✓

Gedocumenteerd effect ✓

30 dagen volledig retourrecht ✓

Accepteer geen schouderpijn - draag houdingcorrigerende kleding

Pijn in de schouder, rug of ergens anders kan zelden zomaar verdwijnen door één behandeling bij de fysiotherapeut, wat oefeningen thuis of gewoon door de schouder vanwege de schouderpijn niet te gebruiken. Het zal in veel gevallen tijd vergen, verschillende apparatuur en een aantal behandelingen door een fysiotherapeut, voordat uw schouderpijn geheel of gedeeltelijk weg is.

Hierbij kunt u de houdingcorrigerende kleding van Anodyne gebruiken. De kleding is ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse producent AlignMed, en als aanvulling op een verder gezonde, actieve levensstijl, kunnen deze producten spanningen en pijn in de schouder verminderen - en daarnaast pijn in de rug, onderrug, nek, schouders, etc. verhelpen.

"Ik gebruik het Posture shirt 2.0 van Anodyne bij mijn behandeling van patiënten en het heeft een prima effect. Het biedt een goede steun voor zowel chronische nek-, rug- en schouderpatiënten. "- Thomas Rasmussen, fysiotherapeut www.vejlefys.dk.

Het is dus mogelijk om te proberen om pijn in de schouder aan te pakken met de houdingcorrigerende kleding van Anodyne, als aanvulling op training, therapie en beweging.

 

Andere houding kan zorgen voor minder schouderpijn

Pijn in de schouder kan van persoon tot persoon verschillen, maar houdingcorrigerende kleding, zoals ons Posture Shirt 2.0 kan een effectief hulpmiddel zijn, gecombineerd met training, beweging en therapie. Dit T-shirt stimuleert u de schouders enigszins naar achteren te bewegen, zodat u rechtop staat en hierbij uw spieren activeert en stimuleert. Op de lange termijn zullen uw spieren zelf in staat zijn om de juiste houding aan te nemen. Dit betekent dat de gebruiker geleidelijk een spiergeheugen opbouwt en een vermindering van de pijn kan ervaren. Afhankelijk van het product, kan het helpen om pijn in de schouder, rug, onderrug, nek enzovoorts te verlichten.

Kies zorgvuldig de juiste maat

Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om het beste effect te krijgen. De kleding moet goed zitten en normaal zeggen we dat als u tussen twee maten inzit, de kleinste maat dient te kiezen. Het is de bedoeling dat de kleding lekker zit, maar het belangrijkste is natuurlijk de functie en de kans om een goed effect te bereiken met behulp van de houdingcorrigerende kleding van Anodyne. Twijfelt u over de maat, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor advies.