Gratis verzending ✓

Professionele hulp & klantenservice ✓

Gedocumenteerd effect ✓

30 dagen volledig retourrecht ✓

Bestrijd thuis pijn in de rug of een pijnlijke rug

Als pijn in de rug iets is dat soms ineens opduikt, aarzel dan vooral niet om iets aan het probleem te doen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om iets aan een pijnlijke rug te doen. Met de houdingcorrigerende kleding van Anodyne - ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse producent AlignMed - is het nog nooit zo eenvoudig geweest om te proberen van uw rugpijn af te komen. De kleding heeft gedocumenteerd effect en zal voor velen de pijn kunnen verminderen - en dat geldt natuurlijk ook voor pijn in de rug. Hebt u letsel of een chronische aandoening, dan raden wij u altijd aan om contact op te nemen met uw huisarts of fysiotherapeut om na te gaan of de houdingcorrigerende kleding een aanvulling op de juiste behandeling zou kunnen zijn.

Kies de juiste maat

Het optimale effect wordt bereikt door de juiste maat te kiezen. Het is belangrijk dat de kleding niet los rond de schouders zit. Zit deze te los, dan zal hij geen effect hebben, dus wees hierop bedacht. Er is geen reden om genoegen te nemen met minder of het op een akkoordje te gooien als het gaat om uw gezondheid. Hebt u last van een pijnlijke rug, dan kunt u nu meteen de eerste stap zetten om minder pijn in de rug te hebben.

Hoe het werkt: de juiste houding

Onze houdingcorrigerende kleding is ontworpen met de nadruk op het verminderen van pijn en spanningen, of het nu om pijn in de schouder, pijn in de rug of iets anders gaat. Zit de kleding goed, dan vergroot deze uw zelfredzaamheid en herinnert u eraan om uw rug recht te houden. Of zoals fysiotherapeut Irene Rytter het uitlegt:

"Posture Shirt 2.0 is fijn om te dragen en het is eenvoudiger voor mij om de juiste houding aan te nemen. Ik voel het T-shirt niet als ik de juiste houding aanneem, maar als ik een kromme rug heb, voel ik een licht trekken waardoor ik eraan denk om 'mijn schouders weer achteruit te doen.' - Irene Rider, fysiotherapeut .

Dit kan resulteren in minder of minder hevige pijn. Wij hopen dat wij u kunnen helpen met uw pijnlijke rug.