Registraties

Bij Anodyne® zijn we trots op onze productlabels en registraties, die u als klant verzekeren dat u investeert in kwalitatief hoogwaardige en goedgekeurde producten. Slechts één soort houdingscorrigerende kleding is zowel geregistreerd bij de FDA (US Food and Drug Administration) als MDR-geregistreerd als medisch hulpmiddel: de Anodyne®-producten.

Op deze pagina kunt u meer lezen over de verschillende registraties die onder andere onze Posture Shirt™, AlignMe Bra, SpinalQ en MyLign Pro hebben behaald.

Geregistreerd bij de FDA

Anodyne® is de exclusieve Europese fabrikant van houdingscorrigerende kleding met technologie van het Amerikaanse Alignmed - 's werelds enige fabrikant van houdingscorrigerende kleding die geregistreerd is bij de FDA, de Amerikaanse Federal Food and Drug Administration. U kunt de FDA-registratie van Alignmed hier bekijken.

MDR geregistreerd als medisch hulpmiddel

Naast de FDA-registratie zijn de Anodyne® houdingscorrigerende kledingstukken met technologie van Alignmed MDR-geregistreerd als medisch hulpmiddel (class l). Dit garandeert naleving van de EU-wetgeving voor medische hulpmiddelen en van de eisen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid.

De MDR-registratie is uw garantie dat onze producten voldoen aan de eisen voor medische hulpmiddelen: Fabrikanten en producenten moeten de kwaliteit, veiligheid en prestaties van het product kunnen aantonen. Medische hulpmiddelen mogen alleen in de handel worden gebracht als ze MDR-geregistreerd zijn.

MDSS is de MDR-vertegenwoordiger voor AlignMed Inc. in Europa.