Unieke en gepatenteerde NeuroBand™-technologie

Anodyne® verkoopt het originele houdingcorrigerende Posture Shirt™. De vormgeving van het T-shirt  berust op de unieke, gepatenteerde NeuroBand™-technologie, die is gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek naar de menselijke fysiologie. Het is ontworpen om de samentrekking en de veerkracht van de spieren te weerspiegelen en een betere houding te bevorderen.

 

Unieke en gepatenteerde NeuroBand™-technologie

 

De unieke NeuroBands

Een uniek gedeelte van het Anodyne Posture Shirt™ bestaat uit de gepatenteerde NeuroBands. Dit zijn de belangrijkste ​onderdelen van het T-shirt die bijdragen aan het vermogen om uw lichaamshouding te verbeteren.  NeuroBands zijn geïnspireerd op de kinesiotape, die u misschien uit het gebied van de chiropractie, fysiotherapie of de sportwereld kent. In het Anodyne Posture Shirt™ is deze techniek geïntegreerd als vijf niet-elastische stukken die uw rug- en schouderspieren ondersteunen, activeren en stimuleren en zo een betere lichaamshouding bevorderen. De unieke NeuroBands weerspiegelen de samentrekkende en veerkrachtige eigenschappen van de spieren en trekken de schouders op natuurlijke wijze naar achteren. Dit herinnert uw lichaam eraan zijn houding te corrigeren, wat pijn in nek, schouders en rug en het risico op overbelasting helpt te voorkomen.


 

Comfortabel, effectief en duurzaam

De unieke NeuroBands zitten in het Anodyne Posture Shirt™, zodat het zowel comfortabel draagt als ook effectief is. Het T-shirt is namelijk nauwkeurig samengesteld uit verschillende materialen, stukken en stiksels die samen met de NeuroBands het beste uitgangspunt vormen voor een betere lichaamshouding. De materialen verschillen in elasticitciteit en daardoor biedt het T-shirt het juiste houdingcorrigerende effect, zonder dat het ten koste gaat van uw bewegingsvrijheid. In tegenstelling tot een brace, rugsteun of korset die u in toom houden, biedt het Anodyne Posture Shirt™ u volledige bewegingsvrijheid en veel comfort, waardoor het  geschikt is voor elke gelegenheid waarbij u uw houding wilt verbeteren.  De unieke combinatie van materialen maakt het tot een slijtvast, duurzaam en houdingcorrigerend T-shirt dat zijn elasticiteit na gebruik en wassen behoudt.

 

Ademend en zweetdoorlatend

Parallel aan de unieke NeuroBands lopen de PowerMesh-banen die uit licht, elastisch materiaal met kleine luchtgaatjes bestaan. Deze zorgen ervoor dat het Anodyne Posture Shirt™ luchtig blijft en comfortabel draagt. Bovendien onderscheidt het Anodyne Posture Shirt™ zich door een beschermende, anti-bacteriële behandeling die het zweet doorlaat en vervelende luchtjes vermindert.

 

Anodyne is de enige distributeur van de originele houdingcorrigerende kleding 

Anodyne® is de enige distributeur van de originele houdingcorrigerende kleding. Dat betekent dat de originele houdingcorrigerende kleding alleen op www.anodyne.be kan worden gekocht. Slechts één soort houdingcorrigerende kleding is zowel FDA-geregistreerd en als medisch hulpmiddel geregistreerd en is te vinden op de lijst van goedgekeurde hulpmiddelen in Denemarken, nl. de producten van Anodyne®. Onder productmarkering en registraties kunt u er meer over lezen.