Kies maat

Kies maat


Men's Posture Shirt 2.0 Zipper (zwart)

Stukprijs bij 1 st. € 109,00

Stukprijs bij 2 st. € 89,00 € 109,00

Krijg een betere houding met het populaire Posture Shirt™ 2.0 voor mannen. Een houdingcorrigerend shirt voor mannen...


Maattabel

Het product moet strak tegen de schouders zitten. We raden aan om de kleinste maat te nemen, als je in onze maattabel tussen twee maten in zit. Meestal moet je één tot twee maten kleiner dan gewoonlijk bestellen.

  XS S M L XL 2XL
Gewicht(KG) 49-57 58-72 73-84 85-96 97-110 111-125
Hoogte(CM) 160-180 160-180 165-190 165-195 165-195 165-180+
  Gewicht(KG) Hoogte(CM)
XS 49-57 160-180
S 58-72 160-180
M 73-84 165-190
L 85-96 165-195
XL 97-110 165-195
2XL 111-125 180+

Voordelen

  • Vermindert de kans op overbelasting

  • Ontwikkeld met gepatenteerde NeuroBand™-technologie

  • Kan nek-, schouder- en rugpijn verminderen

  • Is voorzien van de CE-markering voor medische hulpmiddelen

Krijg een betere houding en verminder nek-, schouder- en rugpijn. Dit houdingcorrigerende shirt met rits is vooral geschikt als je problemen hebt om nauwsluitende kleding over je hoofd aan te trekken. Het shirt biedt ondersteuning en verlichting in het dagelijks leven, of je nu actief of stilzittend bent. Het is ontworpen met de gepatenteerde NeuroBand™-technologie die de spieren activeert en stimuleert. Medisch geregistreerd.

 

Neem contact met ons op via telefoon +32 2899 0808 (alleen Engels) of info@anodyne.be als je vragen hebt over maten, prijzen of iets anders.

Gratis verzending, 100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen retourrecht.

30 dagen retourrecht en 100% tevredenheidsgarantie

Bij Anodyne® is het belangrijk dat jij als klant ervaart dat onze producten aan je verwachtingen voldoen. Daarom bieden we je gratis verzending naar een afhaalpunt, 30 dagen retourrecht en 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je onze producten vrijblijvend kunt testen. We voegen een gratis retourlabel toe aan je pakket. Je kunt dit label gebruiken als je iets wilt retourneren of ruilen voor een andere maat of kleur.

Moeilijk om strakzittende kleding over je hoofd aan te trekken?

Heb je problemen om strakzittende kleding over je hoofd aan te trekken, misschien vanwege een schouderblessure? Kies dan voor dit houdingcorrigerende shirt met rits. Het shirt heeft korte mouwen, een v-hals en een ritssluiting die het gemakkelijk maakt om het shirt aan- en uit te trekken – zonder dat dit ten koste gaat van de houdingcorrigerende functie van het shirt. Het shirt sluit aan de voorkant met haakjes en een ritssluiting, waardoor je het gemakkelijk aan- en uittrekt.

Aangepast aan je behoeften

Je kunt je Posture shirt™ gebruiken aan de hand van je behoeften. Iedereen is anders en reageert verschillend op het gebruik van het shirt. Dat is niet erg, maar sommigen zullen in het begin meer spierpijn ervaren dan anderen. Daarom raden we aan om het gebruik in het begin langzaam op te bouwen. Over het algemeen kun je het Posture Shirt™ de eerste week het beste ongeveer 60 minuten per dag dragen. Hierna kun je de tijd naar behoefte opvoeren. Het shirt moet strak zitten, maar je moet wel je bewegingsvrijheid behouden en er niet door belemmerd worden. Je kunt het shirt gebruiken in elke denkbare situatie waar je graag een betere houding wilt hebben of de kans op overbelasting wilt verminderen. Materiaal: Spandex, polyester en nylon.

Activeert en stimuleert de spieren

Het ontwerp met de gepatenteerde NeuroBands ondersteunt, activeert en stimuleert je rug- en schouderspieren en bevordert op die manier een betere houding. Voor mensen met lichamelijke problemen kan het shirt tijdens activiteiten bijdragen aan de juiste houding en daardoor de plekken die pijn doen ontzien. Dit houdingcorrigerende shirt met rits is daarom een aantrekkelijke aanvulling op bijvoorbeeld sporten of fysiotherapie, afhankelijk van de pijn en spanning die je ervaart.

Medisch geregistreerd

Bij Anodyne zijn we er trots op dat onze Posture shirts™ 2.0 als enige op de markt voorzien zijn van de CE-markering voor medische hulpmiddelen. Dit betekent dat jij als klant zeker weet dat onze producten voldoen aan de eisen die aan medische hulpmiddelen worden gesteld.

Kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen

Anodyne Posture Shirt™ 2.0 is gemaakt van hoogwaardige materialen, die ervoor zorgen dat het flexibel, ademend en slijtvast is bij gebruik. Voor een zo lang mogelijke levensduur raden we aan om het shirt met de hand te wassen of in de wasmachine op maximaal 30 graden. Gebruik geen wasverzachter, omdat dit de antimicrobiële behandeling kan aantasten, waardoor het shirt niet meer in staat is om de geurhinder te verminderen. Doe het shirt niet in de droger.