Kies maat

Kies maat

Gratis verzending ✓

Professionele hulp & klantenservice ✓

Gedocumenteerd effect ✓

30 dagen volledig retourrecht ✓

Mannen


 


Wat is houdingcorrigerende kleding?
Anodyne® verkoopt houdingcorrigerende kleding voor mannen. Deze producten zijn geïnspireerd door Kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt om spierfunctionaliteit te corrigeren, bloedcirculatie te verbeteren en pijn en spanningen te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Houdingcorrigerende kleding voor mannen activeert de rugspieren zodat de schouders, schouderbladen en het hoofd mooi worden uitgelijnd. Voor een optimaal effect is het zeer belangrijk om de juiste maat te gebruiken.

 

Voor wie zijn de producten bedoeld?
Houdingcorrigerende kleding voor mannen kan door iedereen worden gebruikt. Ze zijn speciaal ontwikkeld om pijn en spanningen te verminderen, maar worden ook door topatleten gebruikt om de prestaties te optimaliseren en de kans op blessures te verkleinen. Als je een blessure of medische aandoening (zoals een hernia, scoliose, etc.) hebt, raden we altijd aan om eerst met je specialist te spreken, voor je een houdingcorrigerend kledingstuk gebruikt.
 
Welk product is het beste voor mij?
Op deze pagina kun je verschillende houdingcorrigerende producten vinden. Welk product voor jou het beste is, is mede afhankelijk van de klachten waar je mee rondloopt. Indien je twijfelt welk product voor jou het beste is, welke maat je nodig hebt, of als je andere vragen en/of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.