Houdingcorrigerende kleding voor mannen

Houdingcorrigerende kleding met onze gepatenteerde Neuroband™-technologie

Bij Anodyne® verkopen we de originele houdingcorrigerende kleding voor mannen: namelijk houdingcorrigerende T-shirts en vesten. Het Men’s Posture Shirt™ 2.0 is ons populairste product dat met behulp van de gepatenteerde NeuroBand™-technologie ondersteunt en ontziet en voor een betere houding zorgt. De NeuroBand™-technologie is geïnspireerd door kinesiotape, wat te zien is in de materialenmix die de aanspannende en ontspannende eigenschappen van de spieren weerspiegelt en daardoor een betere houding bevordert.

Verlicht pijn en spanning in je nek, schouders en rug

Heb je last van pijn en spanning in je nek, schouders en rug, dan is de houdingcorrigerende kleding voor mannen van Anodyne een prima hulpmiddel om de pijn te verminderen. Met de houdingcorrigerende kleding van Anodyne kun je op een eenvoudige manier een betere lichaamshouding aannemen, waardoor pijn en spanning in je nek, schouders en rug kunnen worden voorkomen en verminderd.

Houdingcorrigerende kleding voor op je werk, in je vrije tijd en tijdens het sporten

De houdingcorrigerende kleding voor mannen van Anodyne kun je bij elke gelegenheid dragen: zowel op je werk, in je vrije tijd als tijdens het sporten. De houdingcorrigende kleding voor mannen is gemaakt van een unieke materialenmix die fijn aanvoelt op de huid. Daarnaast voel je het trekken in je schouders, waardoor je lichaam de optimale houding aanneemt. Door de sportieve look en de combinatie van PowerMesh panelen en een antimicrobiële behandeling, krijg je een prima pasvorm, hoog ademend vermogen en een T-shirt dat transpiratievocht afvoert en dat je dus in plaats van je sporttrui kunt dragen. Je kunt het T-shirt ook deel uit laten maken van je garderobe -waarbij je het op zichzelf draagt of onder je kleding - en op die manier de vele voordelen van houdingcorrigerende kleding voor mannen ervaren.

Houdingcorrigerende T-shirts voor mannen

Het Men’s Posture Shirt 2.0 is verkrijgbaar met en zonder rits, en je kunt het gebruiken om pijn en spanning in je nek, schouders en rug te voorkomen en verminderen. Het Men's Posture Shirt 2.0 Zipper heeft een lange rits en is geschikt voor jou als je door fysiologische problemen moeite hebt om nauwsluitende kleding over je hoofd aan te trekken. Ben je al onderzocht door een specialist, dan adviseert Anodyne®, om de houdingcorrigerende kleding voor mannen te gebruiken als aanvulling op sporten en eventueel fysiotherapie, afhankelijk van hoeveel spanning en pijn je ervaart.

Houdingcorrigerende vesten voor mannen

De houdingcorrigerende kleding voor mannen van Anodyne bevat ook houdingcorrigende vesten die speciaal zijn ontwikkeld voor jou als je grote problemen met je nek, schouders en rug hebt. De houdingcorrigerende vesten zijn flexibel en je kunt ze aanpassen aan jouw comfortniveau. Ze hebben een riem op de heup en gekruiste banden op de schouders en rug, in de vorm van onze gepatenteerde NeuroBands. Beide kun je verstellen om voor jou de beste stabilisatie te bereiken. Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de houdingcorrigerende vesten voor mannen, raden we je aan om eerst een medisch deskundige te raadplegen.

Slijtvaste en ademende materialen

De houdingcorrigerende kleding voor mannen van Anodyne is gemaakt van een unieke materialenmix. Materialen die de lichaamstemperatuur op peil houden, transpiratievocht afvoeren, en ademend en flexibel in gebruik zijn.

Heb je hulp nodig?

Neem contact met ons op via telefoon +31 (0) 20-26 22 008 of info@anodyne.be als je vragen hebt over onze maten en hoe de houdingcorrigerende kleding werkt.