30 dagen volledig retourrecht | Gratis retourneren en ruilen

Functie en effect

Het Anodyne Posture Shirt™ geeft u elke dag een natuurlijke lichaamshouding, of u nu op kantoor zit, beweegt of aan het sporten bent. Het Anodyne Posture Shirt™ is ontworpen met de gepatenteerde NeuroBand™-technologie die uw spieren activeert en ondersteunt. Het heeft een bewezen effect en is een CE-gemarkeerd medisch hulpmiddel.

 

Verlicht en voorkom pijn en spanning in nek, schouders en rug

Met de houdingcorrigerende kleding van Anodyne® worden de spieren van uw rug constant geactiveerd wat betekent dat uw hoofd, schouders en schouderbladen in een betere positie komen te staan. De Anodyne houdingcorrigerende kleding kan zowel zittend als actief gebruikt worden, en kan zowel pijn en spanningen voorkomen als ook behandelen. U zit niet vast in een korset en kunt uw dagelijkse bezigheden gewoon uitvoeren. De houdingcorrigerende kleding van Anodyne® met de gepatenteerde NeuroBand™-technologie corrigeert, ondersteunt en activeert uw spieren, wat resulteert in een betere lichaamshouding. Ons meest populaire houdingcorrigerende artikel is het Posture Shirt™, dat zich o.a. onderscheidt door de volgende voordelen:

 

√ Verbetert uw lichaamshouding

√ Ondersteunt, verlicht en vermindert het risico op overbelasting

√ Kan nek-, schouder- en rugpijn verminderen

√ Activeert en stimuleert uw spieren

√ Met gepatenteerde NeuroBand™-technologie

√ Bewezen effect

√ CE-gemarkeerd medisch hulpmiddel

√ Slijtvaste en duurzame materialen

√ Ademend en zweetdoorlatend

 

Houdingcorrigerende kleding voor mannen

 

Draag het tijdens het sporten, uw werk en in uw vrije tijd 

Het Anodyne Posture Shirt™ heeft zo’n goede pasvorm en elasticiteit dat u het prima tijdens uw werk, het sporten en in uw vrije tijd kunt dragen. Het Anodyne Posture Shirt™ helpt uw houding te verbeteren, of u nu op kantoor zit, beweegt of aan het sporten bent. De combinatie van de gepatenteerde NeuroBands, PowerMesh-stukken en de antibacteriële behandeling geven een heel goede pasvorm en zijn ademend, zodat u uw Posture Shirt™ bij elke gelegenheid kunt dragen.