Nu kan uw kleding u helpen om chronische rugpijn te verlichten

Uw rug moet uw hele leven meegaan, dus waarom zou u er niet zo goed mogelijk op passen? Veel mensen hebben dagelijks last van spanningen en rugpijn. Met de houdingcorrigerende kleding van Anodyne - ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse producent AlignMed - heeft u nu een mogelijkheid om uw rugpijn te verlichten. Wij adviseren u om de kleding de eerste dag 30-60 minuten te dragen. Hierna kunt u de kleding steeds iets langer gaan dragen, als u dat wilt.

Chronische rugpijn kan naast de pijn zelf ook een aantal andere problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld dat u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt en een slechtere kwaliteit van leven krijgt. Er is geen reden om deze chronische rugpijn gewoon maar te accepteren. Door het Posture Shirt 2.0 van Anodyne te dragen, kunt u er iets aan doen. Onze kleding is medisch geregistreerd, heeft gedocumenteerd effect en kan helpen tegen chronische rugpijn en vele andere soorten pijn, bijvoorbeeld in de nek, schouder en onderrug. Dus bent u op zoek naar iets dat de klachten bij chronische rugpijn kan verlichten, dan is ons Posture Shirt 2.0 vast iets voor u. Onze kleding is geïnspireerd door de technologie die voor kinesiotape wordt gebruikt, die populair is bij fysiotherapeuten voor de behandeling van onder meer chronische rugpijn.

Houdingcorrigerende kleding: kinesiotape voor thuis

Het juiste product voor de behandeling en verlichting van chronische rugpijn mag de patiënt niet in een bepaalde houding vasthouden, zodat hij zijn beweeglijkheid geheel of gedeeltelijk verliest. Het lichaam moet hulp krijgen om zelfredzaam te worden; daarom fixeert onze houdingcorrigerende kleding de gebruiker niet in één positie, maar fungeert als ondersteuning om de normale spierfunctie te herstellen. Dit kan resulteren in minder of minder hevige pijn, waar fysiotherapeut Charlotte Bay blij mee is:

"Posture Shirt 2.0 is een briljante aanvulling op de fysiotherapeutische behandeling en het biedt mijn patiënten een prima hulpmiddel om zelf iets aan hun pijn te doen." - Charlotte Bay Kronow, fysiotherapeut, www.kronowklinik.dk.

Ons product kan dus goed worden gecombineerd met behandeling voor chronische rugpijn door de fysiotherapeut. Maar ook in hoge mate om uw zelfredzaamheid te vergroten. Uiteraard raden wij u aan om altijd uw huisarts of fysiotherapeut te raadplegen als u letsel of een chronische aandoening hebt. Houdingcorrigerende kleding is een aanvulling op training en therapie, geen vervanging van.

Van T-shirts met korte mouwen tot steunkussens

Hebt u last van chronische rugpijn en bent u op zoek naar meer manieren om uw chronische rugpijn te verlichten? Iedereen kan hulp krijgen - en het vereist niet meer dan één klikje. Op anodyne.nl vindt u al onze producten. Wij verkopen allerlei artikelen: van ons Posture Shirt 2.0 tot de AlignMe Bra. Het ontwerp van al onze producten is eenvoudig en kan aan elke garderobe worden aangepast, maar de nadruk ligt natuurlijk op het praktische en pijnstillende element. We hebben verschillende modellen, waarvan sommige met rits, waardoor ze extra makkelijk aan te trekken zijn. Het materiaal van de kleding is ook comfortabel; er is aan alles gedacht.