Houdingcorrigerende kleding van Anodyne®

Helpt je rug

Heb jij last van een slechte lichaamshouding, spierspanningen en/of pijn in je rug, nek en schouders? Verbeter je lichaamshouding en verminder spanningen en klachten met Anodyne® houdingcorrigerende kleding. De originele kleding van Anodyne® is ontwikkeld met een unieke technologie die spieren stimuleert en activeert. Als enige ter wereld heeft de gepatenteerde houdingcorrigerende kleding van Anodyne gedocumenteerd effect en staat het daarom geregistreerd als medisch hulpmiddel.

Gratis retourneren en ruilen

Professionele service

Gratis verzending bij aankoop van meer dan €59

60 dagen volledig retourrecht


Posture Shirt 2.0

Het Anodyne® houdingcorrigerend shirt zorgt voor een verbeterde lichaamshouding en kan pijn en spanningen in de rug, nek en schouders verminderen. Uw voordelen:

1. Zorgt voor een nettere, rechtere lichaamshouding.

2. Kan rug-, nek- en schouderklachten verminderen.

3. Minimaliseert risico op overbelasting.

Mannen Webwinkel

Vrouwen Webwinkel

holdningsvest til kvinder


Posture Shirt 2.0 Zipper

Het originele Anodyne® houdingcorrigerende shirt, Posture Shirt 2.0 Zipper, is ontwikkeld met de NeuroBand technologie die spieren stimuleert en activeert. Als enige in zijn soort heeft dit gepatenteerde houdingcorrigerende T-shirt gedocumenteerd effect en is het daardoor geregistreerd als medisch hulpmiddel. Meer dan 500.000 verkochte exemplaren.

Webwinkel


Rugbrace & andere producten

Anodyne® rugbrace is gemaakt van lichtgewichtsmaterialen en kan zowel door mannen als vrouwen (unisex) worden gebruikt. De rugbrace kan eenvoudig worden aangepast om de perfecte ondersteuning te bereiken. Een Anodyne® rugbrace helpt u meer bewust te worden van uw houding en helpt u uw bovenlichaam weer in een normale positie te brengen, waardoor u verlichting krijgt. De rugbrace is perfect voor degene die het voor en kortere tijd wil gebruiken – bijvoorbeeld als u aan het bureau zit, gaat wandelen of gaat koken.

Webwinkel


SpinalQ Pro & MyLign Pro

SpinalQ Pro is ons meest geavanceerde steunoplossing voor alle stadia van letsel en als preventie. Door het gebruik van de geïntegreerde NeuroBands verbetert de bewegingsvrijheid voor alle dagelijkse bewegingen en noodzakelijke therapeutische handelingen. Bovendien wordt de schouderfunctie verbeterd. Het product is ontworpen voor uiteenlopende problemen en kan worden aangepast aan het gewenste comfortniveau van de gebruiker.

MyLign Pro, met externe neurobands, is ontwikkeld voor persoonlijk en dynamisch gebruik door individuele gebruikers. Met MyLign Pro wordt de flexibiliteit van kinesiotape gecombineerd met de flexibiliteit en het gebruiksgemak van het houdingcorrigerende shirt.

Webwinkel

Webwinkel